Du som kör lopp

Klubben verkar för att regionens och övriga landets amatörer skall få fler möjligheter att köra på vår nationalarena. Till i år har vi lyckats få aningen fler amatörlopp, allt till gagn för oss alla.

Ju större vi är, dessto större sannolikhet att vi kan få arrangera fler lopp. Så även om du bor ute i landet är det stor idé att vara med huvustadens amatörklubb, vi kör om fina pengar och du får som medlem hos oss vara med och tävla i våra alla våra serier och lopp. Vi kör även Internationella matcher (hemma och borta) där du som medlem har chansen att få delta.

Du som tränar

Även om du inte kör lopp själv har du fördelal av att vara medlem hos oss. Klubben kommer att inrikta sig så att även tränarbiten kommer att stimuleras genom föreläsningar av kända travprofiler, proffstränare eller andra spännande personer i branchen. Vi besöker t.ex. varje år ett eller ett par intressanta utflyktsmål med direkt anknytning till travsporten. Lägg därtill att du får regelbunden kontakt med andra amatörer och därigenom möjlighet till kunskap om hur andra gör och framförallt kan dela med dig av det du är bra på.

Du som bara gillar trav

Är du intresserad av trav och hästar, då är du mer än välkommen till oss i Solvalla Amatörklubb. Genom oss kommer du att få en liten inblick i travvärlden och vem vet, det kan vara första steget till att du en dag sitter upp bakom en travare...en hissnande känsla.

Vi i styrelsen har en tanke att även personer som inte aktivt sysslar med trav ska få utbyte av att vara med i vår klubb. För det första får du givetvis vara med på allt vi arrangerar, utflykter och möten. Sen hoppas vi kunna erbjuda en del förmåner framöver. I dagsläget erbjuder vi våra medlemmar årsprenumeration på Solvallas program till endast portokostnaden. Men det skall komma mer.

Vad kostar det?

Årsavgift

300 kr som du kan sätta in direkt på Bankgiro  5889-8473 eller Swish 1232981785

Ange uppgifterna från formuläret (se jämte) på inbetalningskortet.

Program för våra medlemmar direkt i brevlådan
Sätt in 700 kr för portokostnaden till Solvalla Travsällskap och märk Program på talongen. Beloppet sätts in på plusgiro 5 32 33-3. Glöm inte att ange: Namn och adress på inbetalningen och att du är medlem i Amatörklubben.

Vill du lära dig köra häst

På Solvalla finns en relativt nystartad travskola för alla. Kan du ingenting, kan du lite eller var det bara länge sedan du körde. Då är Travskolan något för dig, oavsett om du är 15 eller 65. Travet samlar alla generationer oavsett ålder. Klicka på bilden jämte och läs mer om Travskolans verksamhet.

Ansök om medlemskap