Köp ett lopp, en serie eller delta på vår sponsordag.

Vi i Solvallas Amatörklubb är ständigt på jakt efter sponsorer till vår verksamhet, allt för att hålla amatörtravet i fortsatt utveckling. Genom våra medlemmar och Solvalla är vi ofta i rampljuset och sprider buskap genom såväl traditionella vägar som "mun till mun".

Travet är en folkrörelse i Sverige och syselsätter ca 25.000 personer, därtill kommer alla amatörer och de som arbetar inom travet för sitt eget höga nöjes skull. Hur många brancher kan visa upp sådana siffror? Travet är dessutom förknippat med fantastiska djur, spännande sport, kittlande spel och stor kamratanda. Kan det finnas bättre kanal in till människors medvetande?

Är du i branchen och vänder dig särskilt till hästmänniskor är vi definitivt en länk att ha i åtanke. Vårt medlemsregister är rakt in i kärnan och effektivare kan du inte nå hästvärlden.

Även om du inte är i branchen, vilket de flesta av såra sponsorer inte är, så når du genom Solvalla Amatörklubb direkt till en köpstark grupp människor med ett gemensamt intresse. Du når även vår publik på Solvalla som tar del av ert budskap via program, ljustavla, jinglar i speakersystemet, intern-TV. Vi blir även bevakade i media och syns ibland i facktidningar och det händer att vi poppar upp i Tv-soffan med representanter och budskap.

Kontakta oss i styrelsen om du har frågor, är intresserad att nyttja oss som budbärare eller känner någon som kan tänkas vara en framtida sponsor.

Skicka gärna in en intresseförfrågan