Sponsordagen

Stig ombord på Amatörklubbens mest uppskattade evenemang, Amatörklubbens Dag, i december 2022. Därefter inleder vi alla så smått marschen mot jul, med allt vad det innebär. Så vad vore inte trevligare än att tillsammans med era kunder/anställda/leverantörer avnjuta årets kanske första julbord, dignande av läckerheter uppdukade av Solvalla.
Kvällen börjar runt 17.30 och de sista gästerna brukar troppa av strax efter 22.00, då det sista loppet gått av stapeln. En lagom afton, då det är arbetsdag kommande dag.
 Till denna afton komponerar Amatörklubben ett ganska rejält V64-system som alla sponsorer får andel i. Vill det sig väl och fru Fortuna står oss bi, kan det slumpa sig så att ni får betalt för att uppleva spännande travlopp, inmundiga god mat & dryck samtidigt som ni umgås med bekanta under trevliga former. Skulle det visa sig att utdelning blir alltför låg för att dela ut (under 6000 kr) skänker vi vinsten oavkortat till Barncancerfonden. Det är det vi i Amatörklubben kallar för riktigt Win-Win. Så om inte annat, kom och ta del av när Amatörerna tippar som Proffs, missar vi står vi med mössan i hand och lovar bot och bättring.

För att "garantera" vårt gemensamma tipssystem, som alla ni sponsorer har andel i, har vi stärkt upp hemmalaget ordentligt med experter (som även ni kommer att få tips av) från Spelvärde.se. Vi kände oss lite nödgade efter magra år med eget tippande...

Amatörklubbens sponsorpaket innehåller:

  • Julbord för upp till 10 personer, inklusive alkoholfri dryck och välkomstglögg, med möjlighet att köpa till fler platser för 595 kr inkl. moms.
  • Fri entré och program till tävlingarna.
  • Guidad tur på stallbacken för de som önskar.
  • Hästtäcke med ert företags logotype, som tillfaller segrande häst i loppet.
  • Företagsnamnet i programrubriken till ert lopp.
  • Annons i programmet.
  • En 20 sekunders reklamslinga som läses upp av speakern inför ert lopp samtidigt som er logga pryder ljustavlan och intern-tv, dit allas blickar är riktade.
  • 2 stycken från ert sällskap får vara med vid prisutdelningen (som fotograferas) direkt efter loppet. Vi tillhandahåller priser till samtliga, kusk, ägare och skötare. Önskar ni skänka företagsrelaterade priser så går det alldeles utmärkt.
  • Ni erhåller samma vinnartavla som hästägaren får från loppet, med era 2 representanter.
  • Och till sist, en andel i det av amatörer proffstippade V64-systemet.

Ovanstående kostar 25.000 kr inkl moms, dock exkl. alkoholhaltiga drycker
Denna afton blir ni väl omhändertagna av klubbens representanter. Kvällen är som sagt ett mycket uppskattat inslag precis lagom före jul.

Frågor besvaras av Styrelsen, ni hittar oss under fliken om klubben. Maila eller ring. Ni kan även använda formuläret under fliken Sponsring.

Välkomna!

Pang - 2016 satt den

Sponsorerna var många och borden välbesatta, så när sista loppet inom V86 satt som en smäck, visste jublet inga gränser. Amatörklubbens inlånade tipsexpert från Spelvärde.se var ordentligt påläst och lyckades sätta Sponsordagens gemensamma V86-system. Samtliga företag fick sin andel och det är nog få arrangörer förutom Solvalla Amatörklubb som betalar sina sponsorer för att äta julbord och ha en festkväll. Vi är övertygade om att det blir huggsexa om att få vara sponsor även nästa år och stötta Solvalla Amatörklubb.

Vi nosade på rekordet - 2013 var utsålt till sista plats

Återigen var det högt i tak när Amatörklubben "kastade loss" sin årliga Sponsordag. Det var mer eller mindre knökfullt, festligt värre och vi fick god mat och se bländande sport, vilket blandades med både framgångsrikt och rent ut sagt uselt tippande...i det sistnämda var det Amatörklubben som stod för det usla, men så är vi idel amatörer. Samtliga 12 lopp var köpta och på plats hade vi sammanlagt 235 gäster, alltså i nivå med föregående rekordår. Bland våra gäster fanns många trotjänare, bl.a. företaget Christer Nöjd AB som nu har 25 raka år som deltagare och sponsor av Solvalla Amatörklubb. Andra återkommande gäster är väl initierade Olof Brodin Chartering som har stark anknytning till sporten. Likaså gäller det Applikator Måleri som även har en tumme med i amatörvärlden. Sydupplands El & Teleteknik har även dom en flerårig tradition att besöka vår Sponsordag och samma gäller Agria eller rättare sagt Länsförsäkringar Stockholm, som alltid backar upp Solvallas Amatörklubb. Vi är mtcket tacksamma för er närvaro som hjälper till att hålla amatörsporten levande i Stockholmsregionen.

Sponsordagen 2012 en succé - med över 240 gäster

Först och främst vill Amatörklubbens styrelse framföra ett varmt tack till samtliga 11 sponsorföretag som i princip fyllde hela Festvåningen. Det blev en enastående afton med god mat och dryck i goda vänner och kollegors lag. Festvåningen var uppdukad på allra bästa sätt vilket gav en härlig atmosfär till kvällens gäster och det blev alltmer högt i tak vartefter timmarna och loppen passerade. Tyvärr lyckades vi inte pricka in vår gemensamma V 86:a, spikarna sprack båda två - men det blev i alla fall en liten slant till Barncancerfonden, vilket glädjer oss alla. Styrelsen lovar att vara bättre påläst till nästa år och vi kan nästan redan nu garantera att då sätter vi den...

Återigen ett varmt tack till alla våra gäster för att ni bidrog till en strålande kväll och vi i Klubben hoppas att vi får se er nästa år igen, då blir det onsdagen den 27 november 2013.