November 2013

2013-11-01
Klubbens fana vajar fortfarande högst

efter sista oktober-loppet på Solvalla. I "vanlig" god ordning var det Johnny B Karlsson bakom en Timo Nurmos häst som brisade undan på upploppet och avgick med en säker seger. Mats Holmstedt knep andraplatsen en bra bit före trean. Nu börjar det så sateliga dra ihop sig till loppet där endast agnarna får köra. I dagsläget har  J. Lasson greppet om den sista tolfteplatsen, men det är ett koppel med kuskar som flåsar honom i nacken....

2013-11-01
Höstmötet spikat - med ST´s nye chef (?) Johan Lindberg som gästtalare

Onsdagen den 11 december kör vi höstmöte. Vi startar i Arkaden kl 17.30 och efter mötet tar vi oss till Valla Krog och inmundigar Julbord och avnjuter V86:an på plats. En tanke - Hur ska det gå med Solvallas slogan "Bäst på plats" efter nyår?
Ni som vill delta vid Julbordet, sätt in 100 kr per person på plusgiro 591413-0 senast den 3 december och skriv namn på talongen. Välkommen.

2013-11-15
SOLVALLADÖDEN

Läs den mycket relevanta insändaren från Ronden nr 90. Frågorna är många och svaren få, inte konstigt att det snackas i korridorerna. Såväl Atg med Skarplöth och Solvalla med JensPetter borde informera om målen med delade onsdagar. För det kan knappast ha undgått någon vad gemene man tycker...

2013-11-16
Upprättelse mot Holländarna

Onsdagen den 13:e fick Holländarna smaka på egen edamerost, serverad av Johan Lasson. Med pisken i högsta hugg och ett jävla tryck över upploppet skrevs segermarginalen till "hals" och det räcker ju gott.
Att domarna oxå uppmärksamma pisken låter vi denna dag passera obemärkt förbi och endast glädjas åt att rättvisa skipats efter debacklet borta i Tulipan-land. Thomas Franck hade fixat till Maranello i bästa skick och fick sin femte tränarseger för året. Timo Nurmos Miss Golightly bärgade andraplatsen med Holländaren Kramer Cees i sulkyn. Klubbens Goce Kulusevski knep tredjeplatsen. Vi sumerar matcherna mot Holland med Disney´s ord "Slutet gott, allting gott".

2013-11-27

Förra årets överlägsne amatörkusk, Lasse Punkari, vann dagens lopp på Solvalla - som för övrigt var den årliga Amatördagen. Lasse satt upp bakom Askö Q. som tränas av Ivanov Jevgeni. Med denna tolvpoängare säkrade Lasse definitivt en plats i Amatörbästen som går av stapeln om två veckor. Trea i loppet kom Mats Ulriksson..